Ontspannen en vol vertrouwen je bevalling tegemoet met zwangerschapsyoga!

Je leert doeltreffende ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, je doet actieve yogahoudingen en je krijgt nuttige informatie over je zwangerschap en de komende bevalling. Zo bereid je je optimaal en bewust voor! Enkele reacties van moeders die je voorgingen:

Ik kon me tijdens de bevalling behoorlijk goed ontspannen waardoor de ontsluiting goed vorderde.

Door het vertrouwen wat je mij tijdens de lessen hebt gegeven, had ik de kracht om de bevalling, ook al duurde het lang, goed vol te houden.

Ik kon goed naar mijn buik blijven ademen, iets waar ik echt trots op was. Door rustig te blijven en mee te gaan in wat er gebeurde, schoot het ook echt goed op!

Je kunt kiezen om een cursus in een groep of privé te volgen, in de studio of online.

Benieuwd? Klik hier en bekijk ‘De 5 beste yoga oefeningen tijdens je zwangerschap’ een artikel van mijn hand op de website www.24baby.nl. Eén van de oefeningen is daar op video te bekijken en een ontspanningsoefening is daar te beluisteren. Zo kun je vast kennismaken met mijn manier van lesgeven!

Daarnaast kun je ook een zwangerschapsmassage bij me boeken.

Voor cursisten die zijn bevallen organiseren we tweemaal per jaar Mama Café in de studio, een gelegenheid om iedereen te zien en te spreken, nu met baby! En ná de bevalling kun je ook bij ons terecht voor postnatale yoga (snel weer fit yoga), babymassage (in de studio of bij je thuis) en babyyoga.

Over de docente:

Ik ben Annet Koenders, eigenaresse van Yoga Studio Nieuwegein. In alle cursussen rondom zwangerschap & bevallen die ik geef, combineer ik aspecten die ook vanuit mijn eigen ervaring nuttig en toepasbaar bleken. Vanuit de yoga met name de adem- en de ontspanningstechnieken en vanuit de gym de praktische informatie. Dat dit een goed werkende combinatie is, merk ik dagelijks door de enthousiaste bevallingsverhalen die ik terughoor. Al ruim vijftien jaar! Er zijn inmiddels meer dan 1000 baby’s geboren van wie de moeder bij mij een cursus of workshop heeft gevolgd.