Ontspannen en vol vertrouwen je bevalling tegemoet!

Je leert doeltreffende ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, je doet actieve yogahoudingen en je krijgt nuttige informatie over je zwangerschap en de komende bevalling. Zo bereid je je optimaal en bewust voor!

Enkele reacties van moeders die je voorgingen:
“Ik kon me tijdens de bevalling behoorlijk goed ontspannen waardoor de ontsluiting goed vorderde.”
“Door het vertrouwen wat je mij tijdens de lessen hebt gegeven, had ik de kracht om de bevalling, ook al duurde het lang, goed vol te houden.”
“Ik kon goed naar mijn buik blijven ademen, iets waar ik echt trots op was. Door rustig te blijven en mee te gaan in wat er gebeurde, schoot het ook echt goed op!”

Je kunt kiezen om een cursus in een groep of privé te volgen, in de studio of online. Kijk hieronder voor alle opties.

Over de docente:

Ik ben Annet Koenders, eigenaresse van Yoga Studio Nieuwegein. In alle cursussen rondom zwangerschap & bevallen die ik geef, combineer ik de adem- en de ontspanningstechnieken met praktische informatie die ook vanuit mijn eigen ervaring nuttig en toepasbaar bleken. Dat dit een goed werkende combinatie is, merk ik dagelijks door de enthousiaste bevallingsverhalen die ik terug hoor. Al ruim vijftien jaar! Er zijn inmiddels meer dan 1000 baby’s geboren van wie de moeder bij mij een cursus heeft gevolgd.