DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT

Je kunt je eventueel nog opgeven voor de wachtlijst, dan krijg je bericht als er een afmelding komt. Mail direct naar Annemarie: annemarie@yogastudionieuwegein.nl

 

Yin Yoga met Annemarie met afsluitend klankbad door Hans Busker van Centrum Allunga

Yin Yoga is een zachtere vorm van yoga die gericht is op het versterken en versoepelen van de gewrichten en het bindweefsel. Je blijft langer (3-5 minuten) in de yogahoudingen met ondersteuning van bijvoorbeeld bolsters en blokken, zodat het een houding wordt die bij jou past. En waar je je helemaal aan kunt overgeven.

Yin yoga gaat over loslaten, terwijl je je gewaar bent van alle fysieke en emotionele sensaties in je lichaam. Zo leer je goed te voelen, aandachtig te blijven zonder erover te gaan oordelen en volledig in het moment te zijn.

Yin yoga geeft ruimte en ontspanning in de breedste zin van het woord.

Deze Yin Yogales sluiten we af in savasana (de liggende eindontspanningshouding). Je ligt een aantal minuten stil en laat zo de effecten van de yin yoga doordringen tot in elke cel van je lichaam. Je ervaart diepe rust, en ‘verzegelt’ op die manier de effecten van de yin yoga sessie.

Deze speciale editie sluiten we af met een klankbad van ongeveer 1 uur. Je blijft heerlijk liggen en laat je vervolgens meevoeren op de klanken van diverse instrumenten zoals klankschalen, oceandrum, regenstok, schelp, duimpiano, indianenfluit, tingsha’s, windchimes, sjamaantrom. De subtiele vibraties van de klankschalen hebben een diepgaand effect op zowel lichaam en geest. Je laat door de trillingen van de klanken je hele lichaam genieten van een inwendige massage. Gedurende dit klankbad kom je tot jezelf, badend in ontspannende trillingen.

Datum: donderdag 28 december
Tijd: 19.00-21.15 uur
Docent: Annemarie Sleijffers en Hans Busker
Kosten: 40 euro