Voor ex-cursisten zwangerschapsyoga met baby’s organiseren we éénmaal per half jaar (in juli/augustus en in januari/februari) het Mama Café. Een terugkom ochtend op zaterdag van 9.30 tot ca 11.30 uur. Om elkaar weer te zien en te spreken en natuurlijk om elkaars baby te bewonderen.

Je wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en er is alle ruimte om met elkaar te kletsen. Daarnaast zijn er wat kleine activiteiten, zoals enkele fijne oefeningen (b.v. voor je nek en schouders) die je samen met je baby kunt doen.

Je krijgt hiervoor een uitnodiging als je me hebt laten weten wanneer je bevallen bent.

 

Eerstvolgende datum: zaterdag 20 augustus 2022

Kosten deelname:   € 10

Nog even dit: Wat is er nu mooier dan moeders die andere moeders helpen! Ik doe graag een oproep om deze ochtend – als je dat wilt – iets mee te nemen voor een andere moeder. Dit mag alles zijn, van een pak luiers tot een rompertje waar je baby uitgegroeid is. Van een knuffelbeestje tot positiekleding. Via Moviera Utrecht (die ik graag steun) vind dit z’n weg naar moeders die het goed kunnen gebruiken: tiener- en jonge moeders van 16 tot 23 jaar. Er zijn 20 opvangplaatsen waar de jonge (aanstaande) moeders en hun kinderen kunnen wonen en begeleiding kunnen krijgen.
Hiervoor is elke ondersteuning zéér welkom. Heb je dus wat over? Neem het mee! Dan zorg ik dat het op de goede plaats terecht komt!