Ademcirkel Omarm de Zomer

We ademen elke dag meer dan 20.000 keer. En dan toch, hoe vaak ben jij je eigenlijk bewust van hoe je ademt? Ademen doen we het grootste deel van de dag automatisch, terwijl adem ons veel laat zien over hoe we in het leven staan. Je ademt zoals je leeft en dat is nu precies waar je je bewust van wordt met ademwerk. Waar stroomt jouw adem van nature makkelijk en waar ben je misschien wat meer teruggetrokken? Ervaar het tijdens deze ademcirkel.

Wat is een ademcirkel?
Een ademcirkel is een innerlijke reis, waarbij je op een matje ligt en samen met een groep ademt. De begeleiders zijn bij je aanwezig. Ze nodigen je uit je ademruimte weer helemaal te nemen en daar waar je sensaties ervaart aandacht en adem te brengen. Dat wat opgeslagen ligt in het lichaam geef je ruimte. Oude emoties bijvoorbeeld, of beperkende overtuigingen, komen in je bewustzijn en kunnen worden verwerkt en losgelaten. Niet alles in één keer natuurlijk, maar stukje bij beetje. Als alles er mag zijn ontstaat uiteindelijk beweging en kan jouw levensenergie vrij stromen. Je ervaart meer vrijheid.

Voor wie?
Een ademcirkel is geschikt voor iedereen die…

– nieuwsgierig is naar zichzelf
– inzicht wil in het eigen adempatroon
– het eigen natuurlijke ademhalingspatroon wil herstellen
– beter wil worden in voelen
– meer ontspanning en innerlijke rust wil ervaren

Twijfel je of een ademcirkel iets voor je is, neem gerust contact op.

Datum: zaterdag 15 juni
Tijd: 14.00-16.45 uur.
Begeleiders: Marsja Haanstra & Mieneke Eilander
Kosten: 49,00 early bird / 55,00 na 15 mei met inbegrepen heerlijke kruidenthee en wat lekkers na afloop

Aanmelden:
Meld je hier rechtstreeks aan bij Marsja Haanstra
(je komt op haar website terecht waar je nog iets meer kunt lezen over de ademcirkel en de begeleiders van deze workshop en waar je het aanmeldformulier vindt)

Ervaring deelnemer ademcirkel

“Samen met mezelf ademen was fijn. Door de vriendelijke ontvangst, de prachtige ruimte en jullie uitleg kon ik me richten op de ademhaling, mijn ademhaling. Een hele mooie ervaring, zacht, rustig, in vertrouwen ontvangen wat er op kwam, heel bijzonder. De muziek was prachtig en de stilte was mooi. Heerlijk om zo dicht bij huis zo iets moois te kunnen doen/ ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.”