Naast wekelijkse lessen, kun je in Yoga Studio Nieuwegein ook diverse workshops en cursussen volgen. Niet alleen op het gebied van yoga maar ook andere, specifieke workshops op het gebied van ontspanning, aandacht en inspiratie. Laat je verrassen door ons aanbod!

Yoga Nidra

Yoga Nidra wordt vertaald als ‘de slaap van de yogi’s’. Een krachtige methode om je volledig bewust te leren ontspannen, echt een cadeautje voor jezelf.

Zwangerschapsyoga Kort & Krachtig

Een effectieve cursus van 3 lessen van 1,5 uur die helemaal focust op de bevalling. Als je geen zin en/of tijd hebt voor een cursus van 12 weken, of opnieuw zwanger bent en behoefte hebt aan een opfriscursus!

Kennismakingsworkshop MBSR Mindfulnesstraining

Je weet pas echt wat mindfulness voor je kan betekenen als je een MBSR mindfulness training hebt gedaan.
Wil je eerst kennismaken? Kom dan naar deze kennismakingsworkshop.

Postnatale yoga

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die zijn bevallen. Je kunt starten vanaf 4-6 weken na de bevalling. Maar ook als de bevalling wat langer geleden is, zijn deze lessen nuttig! Stap voor stap bouw je aan kracht en bovendien plan je zo elke week tijd en aandacht voor jezelf in, iets wat er in deze periode vaak als eerste bij inschiet.

Familie Yoga workshop

Samen met je kind(eren) yoga beoefenen, is een bijzondere ervaring. Je hebt even alle aandacht voor elkaar. Tijdens de les voer je samen verschillende yogaoefeningen uit, leer je hoe je elkaar op een speelse manier kunt masseren en mag je samen ontspannen tijdens de droomreis: een heerlijk moment om weer kind te zijn met je kind(eren) en samen plezier te beleven.

Ademcirkel

Een ademcirkel is een innerlijke reis, waarbij je op een matje ligt en samen met een groep ademt. De begeleiders zijn bij je aanwezig. Ze nodigen je uit je ademruimte weer helemaal te nemen en daar waar je sensaties ervaart aandacht en adem te brengen.

Mindfulnesstraining MBSR

Mindfulness is behulpzaam om innerlijke rust te ontwikkelen te midden van alle onrust. Mindfulness helpt om negatieve patronen van angst of piekeren te doorbreken en sterkt het vermogen om mild te zijn voor jezelf en voor anderen. Dat draagt bij aan meer veerkracht en aan compassievolle relaties. Met mindfulnesstraining ontwikkel je vaardigheden om beter om te gaan met stressvolle situaties.

Kennismakingsworkshop mediteren

Ben je nieuwsgierig naar mediteren? Misschien vraag je je af hoe je dat dan precies doet? In deze workshop krijg je antwoord op al je vragen en ga je heel praktisch ook aan de slag.

Yin Yoga

Wil je graag een keer kennis maken met Yin Yoga? Of heb je het al eens ervaren en wil je je onderdompelen in een lange zachte yogales? Geef je dan op voor deze workshop. Yin Yoga is een zachtere vorm van yoga die gericht is op het versterken en versoepelen van de gewrichten en het bindweefsel.

Beginnerscursus Yoga

Op zoek naar rust in je hoofd? Behoefte aan ontspanning in je lijf? Gehoord over yoga? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee met de beginners cursus yoga! Je maakt kennis met drie verschillende vormen van yoga en er is ruimte voor al je vragen!

Yin Yoga & Klankbad

Deze speciale yin yoga les wordt afgesloten met een heel speciaal klankbad van ongeveer een uur. Laat je verrassen en vooral: laat de ontspanning diep in je lijf doordringen…