Naast wekelijkse lessen, kun je in Yoga Studio Nieuwegein ook diverse workshops en cursussen volgen. Niet alleen op het gebied van yoga maar ook andere, specifieke workshops op het gebied van ontspanning, aandacht en inspiratie. Laat je verrassen door ons aanbod!

Cursus ‘Leer mediteren!’

Misschien wilde je altijd al eens kennismaken met meditatie. Wat is dat eigenlijk, hoe doe je dat en (misschien wel vooral): wat heb je eraan? In deze cursus kun je in vier avonden een antwoord op deze vragen krijgen.

Familie Yoga workshop

Samen met je kind(eren) yoga beoefenen, is een bijzondere ervaring. Je hebt even alle aandacht voor elkaar. Tijdens de les voer je samen verschillende yogaoefeningen uit, leer je hoe je elkaar op een speelse manier kunt masseren en mag je samen ontspannen tijdens de droomreis: een heerlijk moment om weer kind te zijn met je kind(eren) en samen plezier te beleven.

Cursus Zwangerschapsyoga Kort&Krachtig

Een effectieve cursus van 3 lessen van 1,5 uur die helemaal focust op de bevalling. Je leert de methodiek van de verschillende ademvormen die je kunnen helpen bij de bevalling en je doet effectieve ontspanningsoefeningen.

Yin Yoga

Wil je graag een keer kennis maken met Yin Yoga? Of heb je het al eens ervaren en wil je je onderdompelen in een lange zachte yogales? Geef je dan op voor deze workshop. Yin Yoga is een zachtere vorm van yoga die gericht is op het versterken en versoepelen van de gewrichten en het bindweefsel.

Cursus Mindful in het leven staan

Meer in het hier-en-nu leven!” Dat hoor je nogal eens. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe doe je dat dan? En, wat levert het op? Dat ga je in deze cursus leren.

Klankontspanning live XL

Laat je meenemen door uiteenlopende akoestische klanken van klankschalen, gong en meer die je in een ontspannen staat brengen en je hoofd leegmaken. Een bijzondere en diep ontspannende reset!

Yoga om te gronden

In deze yogales neemt Annemarie je mee op haar ontdekkingsreis naar wat gronden precies is en wat het voor je kan betekenen. Door middel van verschillende yoga oefeningen ga je ook zelf ervaren wat dat nu eigenlijk is, zodat je stevig geaard weer naar huis kan.

Workshop Zonnegroet

Wat is er mooier en passender dan op (bijna) de langste dag van het jaar de zonnegroet te doen? De zonnegroet combineert stabiliteit, mobiliteit en kracht.

Workshop Meditatie & Mindfulness

Benieuwd naar mindfulness en meditatie? Wil je meer informatie voordat je je inschrijft voor een hele cursus? Doe dan mee met de deze workshop onder leiding van onze ervaren docent Geert Gerats.

Mama Café

Voor ex-cursisten zwangerschapsyoga met baby’s organiseren we ieder half jaar op een zaterdagochtend het Mama Café. Een terugkomochtend mét baby waarin je elkaar weer ziet en spreekt en elkaars baby kunt bewonderen. Ook staan er wat kleine activiteiten op het programma.

Cursus ‘in de voetsporen van de Boeddha’

Heb je interesse voor het boeddhisme en wil je weten wat je hier in je alledaagse leven aan kunt heb­ben? Kom dan naar deze cursus.

Je maakt kennis met het leven en de leer van de Boeddha, onder meer aan de hand van beelden uit een pelgrimage in Noord-India en Nepal.

ZOMERYOGA!

Voor iedereen die niet op vakantie is maar wel lekker wil ontspannen. En voor iedereen die yoga eens wil uitproberen! Zowel binnen als buiten, rustig en actief – voor ieder wat wils!