Naast wekelijkse lessen, kun je in Yoga Studio Nieuwegein ook diverse workshops en cursussen volgen. Niet alleen op het gebied van yoga maar ook andere, specifieke workshops op het gebied van ontspanning, aandacht en inspiratie. Laat je verrassen door ons aanbod!

ZOMERYOGA

Deze zomer organiseren we weer ZOMERYOGA! In de zomervakantie lekker yoga doen, en als het weer meezit ook BUITEN!

Mama Café

Een gezellige terugkomochtend op zaterdag van 9.30 tot ca 11.30 uur. Om elkaar weer te zien en te spreken en natuurlijk om elkaars baby te bewonderen! Ook is er ruimte voor wat kleine oefeningen sámen met je baby!

Yin Yoga

Wil je graag een keer kennis maken met Yin Yoga? Of heb je het al eens ervaren en wil je je onderdompelen in een lange zachte yogales? Geef je dan op voor deze workshop. Yin Yoga is een zachtere vorm van yoga die gericht is op het versterken en versoepelen van de gewrichten en het bindweefsel.

Mindfulnesstraining MBSR

Mindfulness is behulpzaam om innerlijke rust te ontwikkelen te midden van alle onrust. Mindfulness helpt om negatieve patronen van angst of piekeren te doorbreken en sterkt het vermogen om mild te zijn voor jezelf en voor anderen. Dat draagt bij aan meer veerkracht en aan compassievolle relaties. Met mindfulnesstraining ontwikkel je vaardigheden om beter om te gaan met stressvolle situaties.

Beginnerscursus Yoga

Op zoek naar rust in je hoofd? Behoefte aan ontspanning in je lijf? Gehoord over yoga? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee met de beginners cursus yoga!

Cursus ‘Leer mediteren!’

Misschien wilde je altijd al eens kennismaken met meditatie. Wat is dat eigenlijk, hoe doe je dat en (misschien wel vooral): wat heb je eraan? In deze cursus kun je in vier avonden een antwoord op deze vragen krijgen.

Yoga om te gronden

“Vroeger kreeg ik vaak te horen dat ik niet goed gegrond was. Ik hoorde het wel, maar begreep niet wat werd bedoeld. Want als je niet goed gegrond bent, weet je ook niet wat dat is of hoe dat aanvoelt.”

Familie Yoga workshop

Samen met je kind(eren) yoga beoefenen, is een bijzondere ervaring. Je hebt even alle aandacht voor elkaar. Tijdens de les voer je samen verschillende yogaoefeningen uit, leer je hoe je elkaar op een speelse manier kunt masseren en mag je samen ontspannen tijdens de droomreis: een heerlijk moment om weer kind te zijn met je kind(eren) en samen plezier te beleven.