Annet Koenders

De allereerste yogales die ik gaf: de woorden kwamen vanzelf, de mensen die de les meededen werden blij, en daardoor ik ook. De energie stroomde volop. Het voelde zo goed en zo passend. Dat blijft. Tegelijkertijd merk ik dat het worstelen blijft. Ook ik wordt meegesleurd door de waan van de dag, zeker nu Yoga Studio Nieuwegein groeit. Heb soms moeite die stilte en aandacht te schenken aan mezelf. Dat wat ik bijdraag aan de mensen die in de studio komen, heb ik zelf ook nodig…

Annemarie Sleijffers

Mijn allereerste aanraking met yoga was in een sportschool. Ik had toen nogal wat stress om alle ballen in de lucht te houden: ik had een drukke baan als wetenschappelijk onderzoeker en had bovendien een jong gezin. De yoga raakte iets bij mij. Terwijl ik er nooit iets van moest hebben.

Manon Smits-Acket

Manon Smits-Acket studeerde af aan het instituut Qing Bai /Shu Ha Ri als Shiatsutherapeut. Zij volgt het vakgebied en de vernieuwingen daarin via periodieke bijscholingscursussen.

Geert Gerats

Ik studeerde sociale weten­schap­pen in Utrecht en Leiden en was vooral werkzaam op het terrein van arbeids­omstandigheden, verzuim- en stresspreventie. In 1997 werd ik voor de eerste keer geconfronteerd met een burn-out, wat zich in 2002 herhaalde. Ik moest het roer omgooien.

Marlo den Haan

Yoga heeft altijd een bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Ik was op zoek naar rust en balans in het lichaam als tegenhanger van leuke maar stressvolle banen die op mijn levenspad kwamen.

Marieke de Groot

Yoga is voor mij op adem komen, ontspannen én opladen. Vanaf de allereerste yogales voelde ik dat er iets speciaals aan de hand was.  Aarzelend maar vooral ook hoopvol en nieuwsgierig nam ik plaats op de yogamat.