Online zwangerschapsyoga bestaat uit een speciale website (zie afbeelding hiernaast als voorbeeld) waarop je de volgende items vindt:

  • de zwangerschapsyoga les van de week (12 verschillende lessen totaal & online mag je blijven meedoen tot aan je bevalling!)
  • aparte adem- en ontspanningsoefeningen
  • korte video’s met hoe je prettig kunt zitten en liggen tijdens de les

 

Daarnaast is er ook een whatsapp groep met alle zwangere cursisten die online meedoen. Deze groep is primair bedoeld om contact te houden met elkaar. Of je hieraan meedoet is optioneel. Je kunt na aankoop kenbaar maken of je hieraan wilt meedoen (of niet).

Ook kun je deelnemen aan een besloten Facebook groep. Je kunt via deze groep ook contact met mede-cursisten leggen, vragen aan me stellen en tips uitwisselen. Daarnaast post ik daar ook regelmatig nuttige informatie of items die in de les aan de orde zijn gekomen. En in deze groep plaats ik ook de bevallingsverhalen van cursisten die je voorgingen. En ook foto’s die cursisten me zenden of geboortekaartjes plaats ik (uiteraard na toestemming van betrokkenen) in deze groep.

Tot slot is er elke week een moment van live contact via Zoom. Dan deel ik informatie met je over het thema van de les van de week en is er ruimte om vragen te stellen en ook onderling tips en ervaringen uit te wisselen. Uiteraard doen we ook regelmatig een ‘voorstelrondje’ in deze groep.

Wil je meer inhoudelijke informatie over zwangerschapsyoga? Klik hier.

Heb je nog vragen? Bel (030-6565900) of mail: info@yogastudionieuwegein.nl

Kosten: € 205 euro per cursus (sommige verzekeraars vergoeden  (een deel van) de kosten van een cursus. Informeer hiernaar bij je verzekeraar of controleer je polis)

Aanvang cursus rond de 24e zwangerschapsweek zodat je de 12 verschillende thema lessen in ieder geval hebt gevolgd als je tegen de 37 weken zwangerschap aanloopt. Daarna kun je online de lessen nog blijven volgen als je wilt.

Vul op het aanmeldformulier ook in welke dag je in principe de les mee wilt doen (dinsdag 19u of woensdag 20.30u), voor het geval de studio weer mag openen voor ‘live’ lessen!

Aanmelden