Marlo den Haan

Yoga heeft altijd een bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Ik was op zoek naar rust en balans in het lichaam als tegenhanger van leuke maar stressvolle banen die op mijn levenspad kwamen. Ik heb vele jaren les gehad van Annet Koenders en mijn interesse voor de yoga nam toe, ik wilde er bewust mee bezig zijn en er meer over weten.

Om mij verder te verdiepen in yoga heb ik in 2012 de Yoga docent opleiding bij Yogapoint in Leidsche Rijn gevolgd en mijn diploma behaald. In 2016 ben ik gestart met de Sashwita opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven, erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. In het tweede jaar heb ik ook daar mijn bevoegdheid gehaald om yogales te geven. Ik zal mij blijven ontwikkelen als docent met het volgen van modules en lessen bij de Sashwita opleiding. Kenmerkend voor Saswitha Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf verbinding te ervaren.

Yoga is voor mij de weg naar meer balans, ontspanning en mentale rust. Yoga helpt mij bij het loslaten van spanningen, door middel van beweging, concentratie en ademtechnieken. Het beoefenen van yoga heeft mij veel gebracht en graag wil ik een bijdrage leveren bij jouw persoonlijke reis naar meer balans en rust in je leven.