Marlo den Haan

Yoga heeft altijd een bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Ik was op zoek naar rust en balans in het lichaam als tegenhanger van leuke maar stressvolle banen die op mijn levenspad kwamen. Ik had vele jaren les gehad van Annet Koenders en mijn interesse voor de yoga nam toe, ik wilde er bewust mee bezig zijn en er meer over weten.

In 2016 ben ik gestart met de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven, erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Deze opleiding heb ik in 2022 afgerond met een afstudeerscriptie met als titel: Met yoga bewuster omgaan met de emotie angst.

Mijn specialisaties zijn yoga voor ouderen, yoga en meditatie, adem en prānāyāma, adem en ademtherapie. Kenmerkend voor Saswitha yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf verbinding te ervaren. Via bijscholingen blijf ik mijzelf ontwikkelen.

Yoga is voor mij de weg naar meer balans, ontspanning en mentale rust. Yoga helpt mij bij het loslaten van spanningen, door middel van beweging, concentratie en ademtechnieken. Het beoefenen van yoga heeft mij veel gebracht en graag wil ik een bijdrage leveren bij jouw persoonlijke reis naar meer balans en rust in je leven.