Yoga is voor mij op adem komen, ontspannen én opladen.

Vanaf de allereerste yogales voelde ik dat er iets speciaals aan de hand was.  Aarzelend maar vooral ook hoopvol en nieuwsgierig nam ik plaats op de yogamat. De docent nodigde me uit om “gewoon lekker mee te doen”, wat voor mij een onmogelijke opgave leek, want ik kwam toch om aan mezelf te werken?

Trouw volgde ik de yogalessen en werd ondergedompeld in nieuwe ervaringen en inzichten. Tijdens de uren op de mat kwam ik uit mijn hoofd. Leerde ik te ontspannen tijdens inspanning en de stilte te vinden midden in de drukte van het leven. Ik voel nu beter aan wat bij mij past en sta positiever en lichter in het leven.

Sinds ik de liefde voor yoga ontdekte heb ik me verder verdiept in de achtergronden van yoga door middel van docentopleidingen, workshops en vooral door heel veel yoga te beoefenen.

Authenticiteit vind ik belangrijk in mijn lessen. Dat je kunt én mag zijn wie je bent, zodat je steeds een beetje dichter bij jezelf komt. Om na de yogales opgeladen en met vertrouwen de yogamat af te stappen!

In de studio vervang ik regelmatig de vaste docenten en geef dan met veel plezier hatha yoga, yin yoga of zwangerschapsyoga!