Ik ben Annet Koenders. Mijn twee meiden lopen al een tijdje rond: Eva en Lucy.
Toen ik zwanger was van mijn oudste dochter Eva heb ik zwangerschapsyoga gevolgd. Ik vond de lessen prettig en zeer toepasbaar, met name de ademhaling en de ontspanningstechnieken waren voor mij waardevol tijdens de bevalling. Tijdens de zwangerschap van Lucy ben ik zwangerschapsgym gaan volgen. En die cursus vond ik ook nuttig, met name wat betreft de praktische informatie.

Ik ben eigenaresse van Yoga Studio Nieuwegein. En in alle cursussen rondom zwangerschap & bevallen die ik geef, combineer ik de beide aspecten die ik vanuit mijn eigen ervaring zo nuttig en toepasbaar vond. Vanuit de yoga met name de adem- en de ontspanningstechnieken en vanuit de gym de praktische informatie. Dat dit een goed werkende combinatie is, merk ik dagelijks door de enthousiaste bevallingsverhalen die ik terughoor. Al ruim tien jaar! Er zijn inmiddels meer dan 1000 baby’s geboren van wie de moeder bij mij een cursus of workshop heeft gevolgd. Een aantal van hun reacties:

Ik kon me tijdens de bevalling behoorlijk goed ontspannen waardoor de ontsluiting goed vorderde.

Door het vertrouwen wat je mij tijdens de lessen hebt gegeven, had ik de kracht om de bevalling, ook al duurde het lang, goed vol te houden.

Ik kon goed naar mijn buik blijven ademen, iets waar ik echt trots op was. Door rustig te blijven en mee te gaan in wat er gebeurde, schoot het ook echt goed op!

Je kunt kiezen om je voor te bereiden op de komende bevalling in een groep of individueel, in de studio of online.

Benieuwd? Klik hier en bekijk ‘De 5 beste yoga oefeningen tijdens je zwangerschap’ een artikel van mijn hand op de website www.24baby.nl. Eén van de oefeningen is daar op video te bekijken en een ontspanningsoefening is daar te beluisteren. Zo kun je vast kennismaken met mijn manier van lesgeven!

Daarnaast kun je ook een zwangerschapsmassage bij me boeken.

Voor cursisten die zijn bevallen organiseren we tweemaal per jaar Mama Café in de studio, een gelegenheid om iedereen te zien en te spreken, nu met baby! En ná de bevalling kun je ook bij ons terecht voor postnatale yoga (snel weer fit yoga), babymassage (in de studio of bij je thuis) en babyyoga.